Netizen Terkejut, ‘Gugur Jantung’ Lihat Adik Neelofa Jatuhkan ‘Bayi’!

Selain daripada pelakon terkenal Neelofa, adik beradiknya iaitu Nabila dan Ameera turut mendapat perhatian media. Ameera yang mula popular selepas membuat video di Youtube diakui mempunyai peminatnya yang tersendiri. Malah di Instagram, dia hampir mengumpul 1 juta pengikut. Beberapa minggu yang lepas, mereka sekeluarga khabarnya pergi bercuti ke luar negara.

Di instagram dapat kita lihat keseronokan mereka sepanjang berada di sana. Ameera sendiri dah macam artis Hollywood!

Di twitter, video yang dimuat naik Ameera di Instagram story ini membuatkan ramai orang ‘gugur jantung’. Mana taknya pada awalnya Ameera mendukung seorang bayi, tiba-tiba bayi tersebut terjatuh!

 

Netizen Terkejut, ‘Gugur Jantung’ Lihat Adik Neelofa Jatuhkan ‘Bayi’!

Video yang dimuat naik semula gadis ini di twitter mendapat 20k perkongsian dan 9.3likes. Di ruangan komen, ramai yang sangat terkejut melihat bayi tersebut jatuh. Tambah menyeramkan apabila mendengar gelak besar Ameera Khan sendiri. Buat pengetahuan korang, sebenarnya bayi tersebut bukanlah bayi betul, patung je!

Netizen Terkejut, ‘Gugur Jantung’ Lihat Adik Neelofa Jatuhkan ‘Bayi’!

Netizen Terkejut, ‘Gugur Jantung’ Lihat Adik Neelofa Jatuhkan ‘Bayi’!

Netizen Terkejut, ‘Gugur Jantung’ Lihat Adik Neelofa Jatuhkan ‘Bayi’!

Tergelak besar admin baca komen-komen netizen ini semua. Sampai ada yang nak terlepas phone! Yang pasti mereka adik beradik memang kalau gelak tak boleh nak control kan? Memang pecah habis. hehehe. Tapi kalau korang tengok patung tersebut memang macam bayi sebenar!

Tergelak besar admin baca komen-komen netizen ini semua. Sampai ada yang nak terlepas phone! Yang pasti mereka adik beradik memang kalau gelak tak boleh nak control kan? Memang pecah habis. hehehe. Tapi kalau korang tengok patung tersebut memang macam bayi sebenar!

Netizen Terkejut, ‘Gugur Jantung’ Lihat Adik Neelofa Jatuhkan ‘Bayi’!

Netizen Terkejut, ‘Gugur Jantung’ Lihat Adik Neelofa Jatuhkan ‘Bayi’!

Netizen Terkejut, ‘Gugur Jantung’ Lihat Adik Neelofa Jatuhkan ‘Bayi’!

Netizen Terkejut, ‘Gugur Jantung’ Lihat Adik Neelofa Jatuhkan ‘Bayi’!

Mereka dipercayai ke kedai ini untuk membeli barangan bayi sebagai hadiah kepada Nabila yang sedang hamil anak pertama.

Sumber : twitter