Di Sebalik Gambar Adya Jebat, Ada.. Tajamnya Mata Korang!.

Загрузка...

Sebut nama Ayda Jebat mesti semua akan tahu bakat lakonan yang bersahaja gadis kecil molek ni. Selain berlakon, Ayda juga boleh menyanyi dengan baik.

Boleh dikatakan semua lagu nya meletop. Anak kelahiran Merlimau Melaka ini mula menerpa nama dalam drama Rindu awak 200% gandingan bersama Zul Ariffin.

Siapa layan drama tu? Memang best. Tak heran lah sekarang dah banyak drama dia berlakon.

Mungkin ada diantara belum tahu lagi yang sebenarnya Ayda Jebat bekas pelajar Akademi Fantasia musim ke-9, namun namanya tidak begitu menyerlah sehinggalah berlakon dalam drama. Sekarang Ayda Jebat sedang hangat digosipkan dengan Redza dan memang nampak mereka begitu mesra. Mungkin gandingan dalam drama Ku Kirim Cinta membawa mereka ke arah lebih rapat kut. Hehe

Menerusi keratan akhbar, gambar Ayda di zoom kan sehingga menampakkan apa yang pelik…

Rupa-rupanya…

Ada klip baju di sebalik baju Ayda Jebat. Haha sampai kesitu mata korang eh. Serius admin tak perasan! Sebenarnya memang normal je macam ni kalau shoot baju tajaan, cuma sepatutnya dorang edit tak nampak..Mata rakyat Malaysia ni dah la tajam..

Komen netizen

Paling kelakar korang tak fokus part klip tu, tapi konon ada bonjolan Sajat. Hehe. Adui macam macam la…

Sumber : HCL via kisahdunia

Загрузка...